Over ons

Welkom op Familieopstellingen.info. Onze trainingen worden verzorgd door Maries Ligtvoet en Jan Busschers.  Beiden hebben in de afgelopen 30 jaar ervaring opgedaan in verschillende organisaties, in het bijzonder tijdens de laatste 15 jaar met hun eigen praktijk Ynnergy. Met onze persoonlijke aanpak en snelle, kwalitatieve aanpak garanderen wij jou een doorbraak!   

 

Maries Ligtvoet is zelf klinisch pedagoog, trainer, coach, opleider en auteur. Ze heeft twee boeken geschreven: 'Aan het roer van jouw leven' en 'Familieopstellingen, de snelste weg naar de oplossing van ongrijpbare problemen'. Ze is gespecialiseerd in vrijmaken van vastzittende emoties in het onderbewustzijn en innerlijk kind werk. 

Jan Busschers is expert op het  gebied van training, coaching van Denkkrachtontwikkeling, NLP- en livecoaching  en focust zich op het vergoten van de persoonlijke leiderschap van de mens. Hij schreef het boek ‘Soft Skills, tools voor persoonlijk leiderschap’. 

Alle trainingen en cursussen worden verzorgd op het landgoed Bleijendijk in Vught. Wil je gratis kennismaken tijdens een gesprek? Meld je dan nu aan via onderstaande button.

Direct inschrijven

 

Familieopstellingen
+31 (0)73 7515075
info@ynnergy.nl
Vivaldistraat 35
5216 EK 's-Hertogenbosch

ING 9693891
KvK Eindhoven 17159649
BTW 8126.02.304.B.01

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

SitemapColofon • © 2019 Familieopstellingen • Alle rechten voorbehouden • ontwerp creatiefplanbureau.nl • techniek ceweb.nl