Jaartraining Persoonlijk Leiderschap

Je werkt hard, bent dienstbaar aan de ander en je bent succesvol. Toch voel jij je met regelmaat onzeker, opgejaagd, zwak, overrompeld, ontdaan of niet lekker in je vel?

 • Pieker je veel of heb je last van slecht slapen?
 • Heb je last van stress of van de privé-werkbalans?
 • Met uitrusten alléén, ben je er niet!
 • Maak je de ander belangrijker dan jijzelf?
 • Loopt je relatie niet lekker en heb je last van jezelf?
 • Je kun moeilijk voor jezelf opkomen of jezelf positioneren
 • Weet je niet wie je bent of wat je wilt?

Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Actie, om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Om je persoonlijke kracht (ik-kracht) te versterken. Verandering is ook voor jou mogelijk. Kies voor de training Persoonlijk Leiderschap. Maak kennis met ons, onze werkwijze en ervaar de omgeving waar jij je vertrouwd en veilig mag voelen.

Wanneer: De training Persoonlijk Leiderschap start meerdere keren in het jaar

Vergoeding: Ynnergy wordt deels vergoed door aanvullende verzekering

Lees hier alles over deze jaartraining, inhoud, plaats, kosten, werkwijze en aanmelding 

Neem voor vragen contact met ons op

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga snel naar:

 

Test jouw emotionele weerbaarheid

Terug naar het overzicht

 

Vind antwoorden, inzichten en oplossingen

Vertrouwen, rust, ontspanning en meer vitaliteit ervaren, om kunnen gaan met je emoties en weten wat je wilt geeft een gevoel van geluk. Je krijgt immers energie uit datgene wat je doet. Je bent in balans waardoor je beter kunt functioneren en wat jou succesvol maakt, zowel zakelijk, relationeel en privé.  
Geluk en persoonlijke vervulling is de basis van waaruit we als mens goed samenleven, werken en een relatie vormen.

Diverse tekenen, zoals vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten, opgebrand of uitgeblust zijn, geven aan dat de energie niet stroomt en ’iets’  jou vasthoudt of tegenhoudt! Intelligent als jij bent kom je maar niet tot de kern! Je hebt al ‘van alles’ gedaan en ziet er tegenop weer iets nieuws te doen.  Je bent wellicht ‘klaar’ met het gedrag van jezelf, van de ander of met de emoties die jou parten spelen.

Is je partner, je huisarts, bedrijfsarts of psycholoog niet in staat je met praten alleen verder te helpen? Vind je geen antwoorden bij jouw ziekte of aandoening? Kun je nog steeds niet loskomen van beperkende gedachten en gevoelens? Dan is het tijd voor verandering; kies voor het werken met Familieopstellingen; zakelijk of privé.

Het is tijd voor de training Persoonlijk Leiderschap. Dé unieke en persoonlijke training die je in groepsverband leert Hart-hoofd en handen te verbinden en je bovenal diepe inzichten geeft. De training ‘Persoonlijk Leiderschap’ is speciaal ontwikkeld voor jou en jouw vraagstuk. Velen  zijn je voorgegaan.

Lees meer in het boek 'Aan het roer van jouw leven'

Terug naar het overzicht

 

De training persoonlijk leiderschap

Aan het roer van jouw eigen leven staan is een (levens)kunst die je kunt leren. Leer vanuit innerlijke waarden je persoonlijke kracht vinden om belangrijke keuzes te maken. Leer allereerst inzicht te krijgen in de veelal (on)bewuste blokkades die jou vasthouden. De oorzaak van veel problemen is vaak gelegen in de familiegeschiedenis waar we geen weet van hebben. Door deze oorzaken zichtbaar te krijgen kun je pas werkelijk een patroon doorbreken met blijvend resultaat.

In dit persoonlijk jaar ga je met de training ‘Persoonlijk leiderschap' aan de slag met:

 • Jezelf met jouw gedachten, gevoelens en emoties
 • Je persoonlijke doelen of levensvragen
 • Je krachtbronnen
 • (veelal onbewuste) Blokkades

Deze unieke en persoonlijke training leert hoofd-hart en handen te verbinden en levert maatwerk binnen een vaste structuur.  Met als doel meer balans, energie en geluk te ervaren. De methodieken die wij daar voor inzetten zijn gericht op jouw proces en zijn voornamelijk 'Familieopstellingen' maar ook: Mindfulness-Lichaamsgericht werk-hartscoherentie-Innerlijk kindwerk-NLP-Livecoaching.

In een veilige omgeving leer je omgaan met jouw emoties, je beperkende overtuigingen en beperkend gedrag om te komen tot jouw persoonlijke doorbraak. Je leert je mentale en emotionele weerbaarheid vergroten.

 

Start van de training

De training ‘Persoonlijk leiderschap’ start ca. 6 keer per jaar, is modulair en flexibel van opzet en wordt grotendeels in de avonduren gegeven. Dat biedt het voordeel dat deze training in combinatie met werk of re-integratie makkelijk in te plannen is in jouw agenda.  

Je start in jouw proces met de workshop ‘Inzicht & Bevrijding’ met oa. Familieopstellingen en deze leert je omgaan met emoties.
Deze wordt gevolgd door de workshop ‘Weg Stress’ die gericht is op een heldere Mindset.
De doorwerkgroepen ‘body-Mindfulness’ en de ‘Open groep’ geven je oefeningen, inzichten en tools. Ze behoren eveneens tot deze training Persoonlijk leiderschap. Je betaalt daar niets extra’s voor en deelname is facultatief - Een patroon blijvend veranderen vraagt een actieve houding in het dagelijks oefenen.


Vraag ons naar de mogelijkheden in het kennismakingsgesprek dat wij jou bieden. Meld je gratis aan voor een gratis kennismakingsgesprek; je hebt er alles bij te winnen.

Terug naar het overzicht

 

Kosten van de training

De training bestaat uit 24 dagdelen en wordt doorgaans zakelijk gevolgd in het kader van Persoonlijke Effectiviteit van een medewerker. De kosten hiervan bedragen € 4.250,-. Voorafgaand van de training maken wij eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is, in de meeste gevallen, een persoonlijk en doelstellend adviesgesprek waarin we afspraken maken over de start maken van het maatwerktraject. Desgewenst wordt een offerte opgemaakt naar de werkgever in het kader van ‘Persoonlijke Effectiviteit’ onder vermelding van zakelijk te bereiken doelstellingen; te denken valt aan thema’s als:

 • Mentale en emotionele weerbaarheid vergroten
 • Grenzen stellen en bewaken
 • Jezelf positioneren
 • Stressbestendigheid vergroten
 • Opkomen voor jezelf
 • Privé-werk balans verbeteren
 • Omgaan met verantwoordelijkheden
 • Meer energie verkrijgen
 • Innerlijke rust en ontspanning ontwikkelen

 

Vervolgtraining

Geef jij jezelf direct op voor de twee-jarige opleiding ‘Aan het roer van jouw leven’ dan kost de vervolgtraining 'De verdieping’ bestaande uit 20 dagdelen á 3 uur slechts, € 2.250,-.

Het totaal voor de 2-jarige opleiding in ‘Professionele communicatie' bedraagt dan € 5.500,-. Deze kosten zijn zakelijk aftrekbaar of aftrekbaar voor de belasting in het kader van Persoonlijke ontwikkeling. Ynnergy trainingen en workshops worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Lees meer over vergoeding op. Bedragen zijn excl 21 % BTW.

Terug naar het overzicht

 

Jouw persoonlijk jaar

In dit persoonlijk jaar ga je met de training ‘Persoonlijke doorbraak' aan slag met jouw thema’s en je ontdekt de oorzaken achter je problemen. Kom dus uit je comfortzone en ontdek hoe jouw gevoelswereld en lichaamsbewustzijn jou verder kan helpen om patronen te doorbreken zodat ook jij kunt zeggen: ‘volg je hart en gebruik je verstand’.

Neem contact op en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met Jan Busschers of Maries Ligtvoet van Ynnergy. De jarenlange ervaring en deskundigheid van hen beiden en de unieke werkvormen werken inspirerend op jouw herstel, groei en brengt nieuw leven in je relaties, zakelijk en privé.

Vul onderstaand contactformulier in en schrijf jezelf vrijblijvend in.

Terug naar het overzicht

 
Contactformulier

 

 1. *Verplicht
Familieopstellingen
+31 (0)73 7515075
info@ynnergy.nl
Vivaldistraat 35
5216 EK 's-Hertogenbosch

ING 9693891
KvK Eindhoven 17159649
BTW 8126.02.304.B.01

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

SitemapColofon • © 2019 Familieopstellingen • Alle rechten voorbehouden • ontwerp creatiefplanbureau.nl • techniek ceweb.nl