Opleiding familieopstellingen

De eerstvolgende opleidingsgroep start 15 maart 2019 is VOL
Opleiding start 13 september 2019 nog enkele plekken. 
Opleiding start 22 november 2019 nog voldoende plek

Zoek je meer inspiratie, zakelijke en persoonlijke groei en ontwikkeling? Wil jij je verder verdiepen in het Systemisch Werken en eventueel zelf met de principes leren werken? Deze opleiding biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en jouw eigen werkwijze, stijl en tools te ontwikkelen. Of je nu in een ondersteunende rol of leidinggevende rol werkt. Als je zin hebt in een bruisend jaar? Dan is dit iets voor jou.

 

Accreditatie opleiding familieopstellingen 

  
 Afbeeldingsresultaat voor logo skj
Deze jaaropleiding familieopstellingen en organisatieopstellingen op HBO niveau is geaccrediteerd door de NOBCO, KTNO en het SKJ. De NOBCO heeft 24 PE punten toegekend aan deze opleiding, het SKJ waardeert deze met 85,5 punten. Daarnaast is de KTNO-erkende jaaropleiding geaccrediteerd met 7 ECTS-punten.     
 

JA, IK SCHRIJF ME NU DIRECT IN OMDAT IK VERZEKERD WIL ZIJN VAN ÉÉN VD LAATSTE PLEKKEN 

Doelstelling opleiding familieopstellingen en organisatieopstellingen  

Doel van de opleiding Familie- en Organisatieopstellingen op HBO-niveau is INSPIRATIE, ONTWIKKELING en om de student een stevige basis te geven in het werken met opstellingen vanuit een professionele basishouding. Na de opleiding kan de student zijn of haar eigenheid en creativiteit verbinden aan deze werkvorm om daarmee op de eigen manier een verdieping te bereiken in de beroepspraktijk. De student kan dit zowel in groepen als één op één in uitvoering brengen.

Ook het doorgewerkt hebben van de belangrijkste eigen thema’s zijn een onderdeel van de opleiding zodat de student zelf ook weet hoe het is om een opstelling te ondergaan. Tevens leert de student te werken met alle facetten van het systemisch werk en leert op een unieke wijze te werken met het onderbewustzijn. Zo worden coachtools en interventies aangeleerd en ontwikkeld om diepgang in het werk te bereiken om tot de kern van de problematiek te komen. Ynnergy’s opstellingenwerk is gericht op heling van onbewuste problematiek. In deze jaaropleiding leer je de basis van het opstellen vanuit een goede basishouding en vertrouwen neer te zetten, individueel en met groepen.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die wil groeien, inspiratie wil, zakelijke en privé. Voor therapeuten, psychologen, artsen, docenten, coaches, trainers, maatschappelijk werkers, managers, procesbegeleiders en hulpverleners die professioneel groepen en/of individuen begeleiden en voor iedereen die zich wil bekwamen in het werken met opstellingen en ter aanvulling van hun eigen begeleidingsvaardigheden. Met deze opleiding ontdek jij door het 'doen' jouw eigen kwaliteiten en vorm waarin je met de inzichten vanuit het 'Systemisch Werken' jouw zakelijke rol verder uitbouwt en ontwikkelt. Lees meer over voor wie familieopstellingen geschikt zijn

De (zakelijke) competenties die versterkt worden:

autonomie
ontwikkeling
inspiratie
creativiteit
kennis versterken
brede inzetbaarheid
analyse en inzicht
professionalisering
zelfstandigheid
probleemgericht werken
sociaal-communicatieve vaardigheden
omgaan met emoties
vertrouwen

Toelatingseisen

HBO werk- en denkniveau is vereist. Er is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Wel zullen de docenten op basis van de ervaring bij aanmelding een advies geven wat nodig is om vanuit een goede basis als opsteller te kunnen gaan werken. Het is voor de opleiding niet noodzakelijk om in de werksituatie of zakelijke rol leidinggevende verantwoordelijkheid te dragen.

Data opleidingen familieopstellingen 

Jaaropleiding  start 15 maart 2019: deze is VOL

Jaaropleiding start 13 september 2019: nog enkele plekken

Jaaropleiding start 22 november 2019: nog voldoende plek

Klik hier voor alle data en mogelijkheden voor inschrijven 

Studieomvang en duur

De opleiding bestaat uit 12 dagen van 7 uur per dag verspreid over 7/8 kalendermaanden. Het totaal aan docent contacturen bedraagt 84 uur. Het minimum aantal uren intervisie wordt gesteld op 20. 

Literatuur ter voorbereiding

  1. De verborgen dynamiek van familiebanden. Bert Hellinger.
  2.  Aan het roer van jouw leven. Maries Ligtvoet.
  3. Soft skills – tools voor Persoonlijk Leiderschap. Jan Busschers.
  4. Familieopstellingen, de snelste weg naar de oplossing van ongrijpbare problemen. Maries Ligtvoet.

Opleidingskosten

Kosten van de opleiding zijn € 2.295,- exclusief btw en inclusief de drie boeken van Ynnergy, koffie, thee en water. Er is nu een 10% online-boekingskorting.

JA, IK SCHRIJF ME NU IN 

Locatie omgeving Noord Brabant

De opleiding wordt gegeven in de omgeving van Den Bosch, op landgoed Bleijendijk te Vught.

Het volledige adres van de werklocaties op het private landgoed Bleijendijk zijn:

't-Jagershuis' en 'De Koestal'
Sint Michielsgestelseweg 22
5261 NH Vught (Brabant)

Toetsing en examen

Gedurende de opleiding worden de kwaliteiten en ontwikkelingen gemeten door middel van observatie. De opleiding wordt afgerond met een praktijkexamen die beoordeeld wordt door één van de docenten.

Accreditaties:
161114-Yy-077 Is het kenmerk van de NOBCO. Er zijn 24 PE punten toegekend.
De toekenning is geldig tot en met 24-2-2019.  Tevens is deze opleiding erkend door het KTNO en geaccrediteerd met 7 ECTS-punten. En ook de SKJ geaccrediteerd tot en met 2020 en gewaardeerd met 85,5 pt.

Inhoud van de Opleiding 

De opleiding bestaat uit 12 dagen waarin naast de theorie  uitgebreid de praktijk van het 'Systemisch Werken' behandeld en onderwezen worden. Naast vermelde 12 dagen is 20 uur intervisie (bv 5 groepsintervisie-bijeenkomsten van elk 4 uur) voor de studenten verplicht tijdens de opleiding.

Aanbod komen de volgende onderwerpen

Basishouding
Familieopstellingen algemeen
De essenties van systemisch werk
Verschillende soorten opstellingen
-Individuele opstellingen
-Flitsopstellingen
-Inzichtsopstellingen
-Helende opstellingen
-Gezondheidsopstelllingen
Het helende veld
De 3 natuurwetten in theorie en praktijk
Het onderbewustzijn
De magische liefde van het kind
Aanmatigend gedrag
Innerlijk kind en familieopstellingen
Verschillende soorten emoties theorie en praktijk
Heel worden: wat houdt dat in?


Voor meer verdieping verwijzen we naar het boek familieopstellingen

De docenten stellen zich voor

Deze opleiding wordt gegeven door Jan Busschers en Maries Ligtvoet. De harten van Jan en Maries liggen in het werken met familieopstellingen en organisatieopstellingen omdat dit de beste methodiek is om snel bij de kern van een probleem te komen. Vooral de combinatie van deze techniek met Innerlijk Kindwerk-Ademen en NLP (Werken met delen) en de ‘speelse’ manier waarop zij werken levert veel meerwaarde.
Ook zullen er enkele dagdelen gasttrainers uitgenodigd worden. Gebleken is dat ook dit een enorme meerwaarde heeft in deze inspirerende opleiding.

'Magisch'

'Bruisend'

Testimonial

“Ik heb al zoveel vakgerichte opleidingen en trainingen gedaan. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Ik ben zo blij met deze 'opleiding in professionele ontwikkeling en menswording', ik ben werkelijk aan het veranderen, krijg diepe inzichten en kan er zoveel mee op het werk èn in mijn privéleven. Ik beveel het ieder mens dat wil groeien en/of wil gaan coachen van harte aan". - M.A. Hoofd Personeelszaken -

Lees meer ervaringen met familieopstellingen.

JA, IK SCHRIJF ME NU IN

Contact

Wil je meer informatie over de opleiding familieopstellingen? Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier. 

  1. *Verplicht
Familieopstellingen
+31 (0)73 7515075
info@ynnergy.nl
Vivaldistraat 35
5216 EK 's-Hertogenbosch

ING 9693891
KvK Eindhoven 17159649
BTW 8126.02.304.B.01

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

SitemapColofon • © 2019 Familieopstellingen • Alle rechten voorbehouden • ontwerp creatiefplanbureau.nl • techniek ceweb.nl