Bevrijd jezelf met helende opstellingen

Jij wilt jezelf beter positioneren, goede keuzes leren maken, voor jezelf kunnen kiezen, in je vertrouwen gaan staan of beter communiceren. De klachten waar je last van hebt varieren van onzekerheid, angst, stress tot burn-out of manische depressieve klachten.

Of wil je gewoon een beter leven? Zakelijk of privé?
Dat garanderen wij jou! Ynnergy, het is niet zomaar een naam... het draagt de belofte in zich voor een beter leven.

Deze training annex workshop start meerdere keren per jaar. 

 

073 751 5075 Ja, ik geef me op!

De training Bevrijd jezelf,  met oa familieopstellingen (ook relatie-organisatieopstellingen) en innerlijk kindwerk, leert je bovenal inzicht te krijgen. Het maakt de onbewuste dynamiek zichtbaar. Het maakt je bewust van onbestemde gevoelens en angsten en leert je de dieper liggende oorzaak of betekenis ervan te doorgronden; het 'Waarom'. Hierin ligt de basis tot blijvende verandering en om werkelijk een patroon te doorbreken!
De training wordt periodiek gegeven en legt al vele jaren de basis voor al onze cliënten in hun persoonlijke ontwikkelingstraject. Vele nieuwe cliënten hebben in hun ontwikkeling 'al van alles gedaan' om in deze unieke workshop te ontdekken wat de samenhang of diepere betekenis in de kern mee te maken heeft.
Voel jij je gezien en vertrouwd dan wil je waarschijnlijk door in je ontwikkeling. Wil jij aan het roer van jouw leven staan dan kan dat met de training Persoonlijk Leiderschap. Vraag naar de zakelijke mogelijkheden.   

De training Bevrijd jezelf (voorheen workshop Inzicht & bevrijding) biedt jou precies de mogelijkheid om in een veilige omgeving diepe inzichten te ervaren en daadwerkelijk ook iets op te lossen. Wat het je in slechts 7 dagdelen oplevert:

 • diepe inzichten (ook bij organisatievraagstukken) 
 • versterkt keuzes maken
 • bevrijd je van beknellende (familie)banden
 • grenzen stellen en bewaken 
 • vergroot mentale en emotionele weerbaarheid
 • onderscheiden trigger(s) en oorzaak
 • ontdekt de werkelijke oorzaak 
 • leert omgaan met emoties
 • antwoorden op levensvragen
 • bewuster handelen
 • concrete tools, privé en zakelijk

073 751 5075 Ja, ik geef me op!

Veel ziektebeelden hebben een emotionele oorsprong

Emoties laten zich onderscheiden door verschillende 'lagen' van emoties, zogenoemde Primaire, Secundaire of Tertiaire emoties. Pas als een primaire emotie herkend en erkend wordt en er expressie aan gegeven kan worden, kan de secundaire emotie ook verdwijnen en worden problemen opgelost. Een familieopstelling is de snelst denkbare manier om de (veel emotionele) onbewuste dynamiek achter  een vraag, probleem of ziekte te achterhalen. Je leert primaire, secundaire en ook tertiaire emoties te onderscheiden. Er zijn mensen die werkelijk geleefd worden door hun emoties.

Om te leren omgaan met emoties dienen de verschillende emoties eerst herkend en erkend te worden. Hiervoor is de training 'Persoonlijk Leiderschap' ontwikkeld waarin wij jouw persoonlijke thema’s helpen leren uit te werken. Het doorleven en loslaten van de primaire emotie lost namelijk pas echt iets op. Het maakt je vrij. Als je blijft “hangen” in secundaire of tertiaire emoties lost dat niks op. We spreken van secundaire emoties omdat er namelijk altijd een primaire emotie onder ligt. De training start met de workshop 'inzicht en bevrijding'.

Eén ervaring doet meer dan duizend woorden

Deze training  met 'helende' familieopstellingen geeft  inzicht & bevrijding (training is tevens onderdeel en 1e module van de training ‘Persoonlijk Leiderschap’) wordt meerdere malen per seizoen. Een unieke training in 7 dag(avond)delen waarin jij gegarandeerd inzicht en tools krijgt in jouw stressfactoren en emotionele blokkades. Tevens doe jij gegarandeerd jouw eigen familieopstelling en bent ook als representant in andere opstellingen actief.
‘Al deze ervaringen leiden tot diepgaande inzichten en helpt je te bevrijden van beknellende banden': aldus Maries Ligtvoet en Jan Busschers’.

073 751 5075 Ja, ik geef me op!

Het is één cursus voelen' - aldus ondernemer Arjan P-

Voor het tiende jaar gaat deze succesformule weer van start, menigéén is er tot nu toe mee geholpen. Deze training in de vorm van een workshop werkt met jouw persoonlijke thema's of vragen en wordt gegeven met max. 10-12 deelnemers. Een unieke werkvorm waarin veiligheid en vertrouwen voorwaardelijk zijn. Vraag een gratis en kennismakingsgesprek aan en ontdek wie wij zijn en wat wij jou kunnen bieden.

Kosten
De kosten van deze unieke training 'Bevrijd Jezelf'- omgaan met emoties - bedragen € 1.795,-. Mocht je tijdens de workshop besluiten toch het persoonlijke ontwikkelingstraject ‘Persoonlijk Leiderschap’ te doen dan worden deze kosten verrekend. Kosten zijn excl 21 % BTW. Een deel van de kosten worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vraag dus bij je intakegesprek naar de mogelijkheden.

Data
De training wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven en bestaat uit 7 dagdelen die grotendeels in de avonduren te volgen is.

Lees meer over de verschillende mogelijkheden en de data van de trainingen

“Wil je meer informatie over de training *Bevrijd Jezelf* neem vrijblijvend contact met ons op.”

Vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding of zakelijke mogelijkheden als je een opleiding of traject via de werkgever wilt.

 1. *Verplicht

"Wil je aan het roer van JOUW leven komen? "

Familieopstellingen
+31 (0)73 7515075
info@ynnergy.nl
Vivaldistraat 35
5216 EK 's-Hertogenbosch

ING 9693891
KvK Eindhoven 17159649
BTW 8126.02.304.B.01

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

SitemapColofon • © 2019 Familieopstellingen • Alle rechten voorbehouden • ontwerp creatiefplanbureau.nl • techniek ceweb.nl